U četvrtak, 4. decembra  u 5 minuta do 12 časova, na platou ispred UŠĆE shopping centra biće postavljena  ogromna ledena kocka koja teži 3,5 tone. Stručnjaci navode da je u normalnim vremenskim uslovima kocki ove težine potrebno dve nedelje i više da se otopi, međutim, usled posledica globalnog zagrevanja procenjuje se da će se otopiti za daleko manje vremena.  Pokušajte i vi da procenite za koje vreme će se kocka ove težine otopiti. Osoba koja pogodi vreme topljenja ili približno vreme dobiće vredan poklon od VodaVode.

Procenu vremena pošaljite na mejl: 
NG_VODAVODA_DD_SS_MM_SSI_IME_PREZIME_MESTO (DD - broj dana, SS - broj sati, MM - broj minuta,SSI - broj sekundi) na adresu ngvodavodakockaleda@adriamedia.rs.

Prirodni partner projekta: VODAVODA - Baš je divno videti vas opet!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama