Predstavnica Srbije je četrnaestogodišnja Emilija Đonin iz Vršca i izvešće komoziciju "Svet u mojim očima".


Pogledajte i Klasična muzika pozitivno utiče na razvoj mališana

Gledaoci RTS-a imaće priliku da putem direktnog prenosa prate ovotakmičenje u subotu 15. novembra na Drugom programu, s početkom u 19 časova

Autor teksta pesme je Nikola Čuturilo, aranžman je uradio Dušan Alagić, a kompozitori su Dragan Ilić i Emilija Đonin.


Foto: PROMO

Mladi umetnici - predstavnici šesnaest zemalja Evrope, potrudiće se da svojim kompozicijma, izvođenjima i scenskim nastupima osvoje simpatije (i poene) stručnih žirija i publike dvanaeste Dečje Pesme Evrovizije.

Pogledajte i Dečja pesma Evrovizije: Odabran predstavnik Srbije!

Države iz kojih se može glasati za Srbiju u subotu 15. novembra na Dečjoj pesmi Evrovizije 2014 su : Jermenija, Belorusija, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Gruzija, Italija, Malta, Crna gora, Holandija, Rusija, San Marino, Slovenija, Švedska i Ukrajina. Na Dečjem Evrosongu prvi put ove godine učestvuju Italija, Slovenija i Crna Gora.

Urednik i komentator televizijskog prenosa je Silvana Grujić, navodi se u saopštenju.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama