Bazar mama preduzetnica je prvi bazar ove vrste u Srbiji i cilj mu je da promoviše i međusobno umreži mame preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti sjajne stvari koje one rade.


Na Bazaru koji se organizuje u nedelju 12. oktobra, od 10 do 22 časa u Delta city-ju u Beogradu, posetioci će imati priliku da vide i kupe proizvode koje mame prave - kolače, igračke, garderobu, nakit, kozmetiku, kao i da se informišu o školicama jezika, baleta... Posetioci će takođe imati priliku da upoznaju mame preduzetnice i da čuju od njih, iz prve ruke, šta ih je motivisalo da pokrenu posao, koji su izazovi na koje nailaze, šta ih motiviše.


Bazar organizuje Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije, u saradnji sa Delta city tržnim centrom i uz podršku Balkan štanda.

"Bazar mama preduzetnica slavi hrabrost potrebnu da se započne svoj posao, hrabrost koju žene, a posebno majke, imaju. Organizacijom ovakvih manifestacija želimo da podržimo mame preduzetnice, kao i da motivišemo buduće preduzetnice da shvate da je uspeh moguć, ako se vredno radi i veruje u svoje ideje," izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama