Aleva i magazin "Lisa" najavljuju novi konkurs za najbolji recept.


Šta je potrebno da uradite kako biste učestvovali na ovom konkursu?

1.    Neophodno je da jelo bude vaša kreacija, u kojoj je obavezno koristiti sastojak Aleva Natur.
2.    Recept treba da ima naziv, navedene potrebne sastojke i količine, kao i način pripreme.
3.    Fotografija mora biti kvalitetna, sa visokom rezolucijom (kako bismo mogli da je objavimo).
4.    Recepti sa fotografijama moraju da stignu najkasnije do 12. decembra na imejl: recept@adriamedia.rs, ili poštom na adresu Adria Media Serbia (za „Lisa konkurs Aleva Natur u mom jelu“), poštanski pregradak 12, 11070 27 Beograd.

Kreatori najboljih pet recepata biće nagrađeni Aleva poklon paketima, a njihovi recepti će biti objavljeni u magazinu "Lisa", nakon završetka konkursa.


Magija zdrave hrane – Aleva Natur linija

Kompanija „Aleva“, najpoznatija domaća kompanija koja se ističe kvalitetom i tradicijom u oblasti prehrambene industrije, proslavlja 65 godina uspeha i liderstva na srpskom tržištu. Sa radom započinje 1947. godine kao preduzeće „Obilić mlin za papriku“, dok se naziv „Aleva“ prvi put spominje 1952, i na turskom jeziku znači „crvena“. Tajna kvaliteta „Alevinih“ proizvoda nalazi se na sunčanim poljima Banata i severne Bačke, a tajna uspeha leži u dugogodišnjem iskustvu i tradiciji kompanije. „Aleva“ u budućnost zakoračuje najsavremenijim inovacijama, pritom zadržavajući tradicionalne vrednosti u proizvodnji, što proizvode kompanije čini nezaobilaznim sastojcima srpske kuhinje.

Osim paprike – upečatljivog simbola kompanije, koja već dugi niz godina ima posebno mesto u svakom domu, „Aleva“ nastoji da, uz praćenje tehnoloških inovacija i usavršavanje zaposlenih, osluškuje potrebe tržišta i lansira linije novih proizvoda. Jedna od njih je i Aleva Natur – jedinstvena paleta začinskih proizvoda koji su prirodni, zdravi i ukusni, bez veštačkih aroma i boja, pojačivača ukusa i aditiva. U ponudi su Aleva Natur Kulinat sa 12 vrsta sušenog povrća, Aleva Natur Qiuk Instant supe (goveđa i kokošija), Aleva Natur dodatak za pripremu ribe, Aleva Natur dodatak za pečenu piletinu, Aleva Natur dodatak za pečenu junetinu i Aleva Natur dodatak za pečenu svinjetinu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama