Magazin Mama i hotel Hyatt Regency Beograd organizuju konkurs dečjih crteža putem kojeg će izabrati 10 najkreativnijih mališana koji će nam se, zajedno sa svojim roditeljima, pridružiti u ovoj lepoj inicijativi i biti aktivno uključeni u finalnu izradu jelovnika, kroz degustaciju, igru i edukaciju o zdravoj ishrani.


Konkurs je na temu Moja omiljena hrana (voće i povrće), a deset  najkreativnijih crteža biće izabrano od strane Hyatt-ovog tima i redakcije magazina Mama. Mališani, pobednici konkursa, imaće priliku da, baš oni 8. juna u kuhinji Metropolitan Grill restorana, zajedno sa Hyatt-ovim kulinarskim timom kreiraju zdrav dečji  jelovnik koji će se u budućnosti nalaziti u ponudi ovog restorana.

Pravila konkursa i rokovi:
1.    Pravo učešća imaju deca  od 6 do 12 godina
2.    Vaše dete treba da naslika crtež na temu: Moja omiljena hrana (voće ili povrće)
3.    Crtež vašeg deteta skenirajte ili fotografišite
4.    Skenirani crtež ili fotografiju sa sledećim podacima: ime i prezime deteta, ime i prezime roditelja, datum rođenja deteta, kontakt telefon roditelja pošaljite na imejl: fromkidsbykids@adriamedia.rs
ili popunite aplikaciju koja se nalazi na: www.yumama.com/od-dece-deci.html
5.    Konkurs je otvoren od 19. aprila do 19. maja 2013.
6.    Pobednici će biti objavljeni na www.yumama.rs 27. aprila 2013.
7.    5. juna u magazinu Mama će biti objavljena imena najkreativnijih  mališana kao i crteži.
8.    Subota, 8. jun 2013, od 11 do 13h, u kuhinji Metropolitan Grill restorana u hotelu Hyatt Regency Beograd mališani (u pratnji roditelja) kreiraju dečji  jelovnikŠta je For kids by kids?
For kids by kids - Od dece deci je projekat koji lansira inovativan koncept dečjeg jelovnika i predstavlja nov model kulinarstva u hotelijerstvu koji je nastao kao rezultat shvatanja važnosti kvaliteta ishrane za zdravlje i razvoj dece. Fokus koncepta je na učestvovanju same dece u razvoju ovog projekta sa drugačijim, kreativnim i njima interesantnim pristupom edukaciji o ishrani kao i svežim i ukusnim specijalitetima jelovnika koji će biti posebno kreiran po njihovom ukusu. Ovaj program je pokrenut na globalnom nivou Hyatt korporacije, a hotel Hyatt Regency Beograd je prvi hotel u regionu koji je podržao ovu inicijativu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama