Naime, Rebeka Haf je sa svojim sinčićem uživala u lepom vremenu i, kada je ogladneo, odlučila da ga podoji. Ubrzo zatim, prišao joj je jedan od zaposlenih u centru u kojem se nalazi njihov omiljeni bazen i objasnio joj da bi morala da nahrani svoju bebu na nekom drugom mestu i upozorio je da ne ulazi u bazen s Maksom, kako dečak ne bi podrignuo u vodi u kojoj se kupaju ostali plivači. Štaviše, preporučio joj je da sačeka između pola sata i sat pre nego što uđe u vodu.

VIŠE: Gde je sve zabranjeno dojiti bebu (FOTO)

"Ovaj incident se dogodio u Velikoj Britaniji, gde su mame koje doje zaštićene zakonima o jednakosti", piše sajt The Stir.

VIŠE: Fotografski projekat o zabrani dojenja na javnom mestu

Nemili doživljaj ove mame podsetio je na stalne uvrede kojima su mame koje doje izložene, ali nas naterao da se zapitamo kako bismo mi reagovali u sličnoj situaciji.

Jeste li vi imali takva iskustva i kako ste postupili?

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama