Metju Pegula, pitsburški IT stručnjak i tata jednog mališana, osmislio je inovativnu aplikaciju za mobilne telefone, koja će omogućiti i najmlađima da prate trend koji su pokrenule Kim Kardašijan i druge zvezde.

VIŠE: Aplikacija koja pomaže da dobijete devojčicu

Iako se svi ne slažu u tome koliko je ovakva aplikacija zaista potrebna, ona je postala veoma popularna među roditeljima, pa se često preuzima sa sajta Google Play. "Bejbi selfi" je, zapravo, originalna igrica, koja pomaže bebama da se igraju verzije žmurki za bebe bez pomoći roditelja, pri čemu nastaju neodoljive fotografije.

Aplikacija je dostupna po ceni od 99 centi, a proizvođač ističe da je njena originalnost u tome što njenim korišćenjem nastaju jedinstvene i neočekivnao ljupke fotografije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama