Na društvenu mrežu Fejsbuk milioni ljudi dnevno postavljaju svoje fotografije, a neke od njih prikazuju duboke dekoltee, zadnjice u tangama...

Zbog označavanja ovog sadržaja neprikladnim, Fejsbuk je nedavno uklonio i fotografiju lezbejskog para kako se ljubi, nakon što su ga korisnici označili kao "odvratan".

Ništa manje kontroverzi ne izazivaju i fotografije na kojima se vidi kako majke doje decu, koje je Fejsbuk najpre karakterisao kao "nepristojan sadržaj", što je izazivalo dosta polemika, piše Mondo.

Međutim, ova društvena mreža je u sekciji Upozorenja na svom sajtu nedavno promenila uslove korićenja:

"Da, dozvoljavamo fotografije majki koje doje bebe. Slažemo se da je dojenje prirodan i lep čin. Drago nam je da znate da je za majke važno da podele svoja iskustva sa drugima na Fejsbuku. Velika većina ovih fotografija je u skladu sa našom politikom. Napominjemo da pregledamo fotografije na koje nam je skrenuta pažnja drugih korisnika Fejsbuka, s kojima je taj sadržaj podeljen."

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama