Koronavirus najnovije

Naime, osim omiljenih igračaka, Džesika je svom malom anđelu, kako je sama naziva, pripremila pregršt omiljenih poslastica u kojima je uživala cela porodica, ali i njeni brojni drugari. Pre proslave, čitava porodica uživala je u danu provedenom u Diznilendu, a paparaci su primetili da je i Džesika dozvolila sebi da se na jedan dan vrati u detinjstvo i da je uživala noseći uši poput Mini Maus.

Pročitajte Peđolinove savete: Kako organizovati uspešnu rođendansku zabavu

Tema proslave je, sudeći po kolažu fotografija koje je lepa glumica objavila na društvenoj mreži Instagram, bio čuveni "Moj mali Poni", kog devojčice u Americi već decenijama obožavaju, a dekoracijom su dominirale nežne i vesele boje.

Sve poslastice bile su izrađene od najkvalitetnijih organskih namirnica. Kako kaže slavna glumica, najvažnije joj je da su sve namirnice prirodne i zdrave jer, kako je mnogo puta naglašavala u intervjuima, želi da živi u skladu s prirodom koliko god joj to savremeni način života dopušta.

Osim šestogodišnje Onor na proslavi se najbolje zabavila i trogodišnja Hejven, mlađa sestra slavljenice.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama