Koronavirus najnovije

Zvanično najplaćenija dama u svetu modelinga ne provodi sve vreme pozirajući za naslovnice, niti je njen dom lišen hrane koja bi mogla ugroziti njen režim ishrane, zahvaljujući kojem je dospela u svetski vrh u svom poslu.

Ona, naime, poseduje vrt o kojem se lično stara, kao i farmu kokošaka. Zbog toga je sigurna da se njena deca – četvorogodišnji Bendžamin i sedamnaestomesečna Vivijan - hrane zdravo.

„U Los Anđelesu imam prekrasnu baštu u kojoj gajim kokoške“, otkrila je Žizel za magazin „Food & Wine“ i otkrila da ona i njen sin zajedno pripremaju zdrave užine za njegovu školicu.

„Bendžamin i ja pravimo školsku užinu zajedno. U dehidratoru voća pripremamo voćne kore. Za to može da koristi bilo koje voće, a ja uvek upotrebljavam bananu za osnovu jer daju izvrsnu teksturu i sladak ukus.“

Žizel je otkrila da ovaj mali projekat mame i sina, osim blagotvornosti po Bendžaminovo zdravlje, ima i dodatni efekat.

„Moj sin je veoma ponosan. Kada ode u školu, može da kaže svojim prijateljima da je on sam napravio svoju užinu“, pohvalila se manekenka.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama