Koronavirus najnovije

Koliko dobro poznajete svog oca?

Često one koji su zaslužni za naše rođenje, ispravno vaspitanje i izlečene dečjih bolesti uzimamo zdravo za gotovo. Čak i kada stignemo u zrelije godine, oni su za nas i dalje samo mama i tata.

Koliko puta ste se zapitali šta je vaš otac pored toga što je zaslužan za vaš dolazak na svet i vaše odrastanje u osobu kakva ste danas? Jeste li se ikada zapitali ima li on neke tajne? Jeste li pokušali da ih otkrijete? Jeste li zaista čuli sve lekcije koje je, na sebi svojstven način, pokušao da vam prenese?

Glavni junak ovog filma je odrastao stideći se svog oca koji nije uspevao da zaradi količine novca koje su sticali očevi njegovih prijatelja i izbegavao susrete s njim kada je odrastao, da bi, nakon mnogo vremena, saznao da je imao čast da raste pored osobe za ponos.

„Koliko si bogat ne zavisi od toga koliko imaš, već od toga koliko daješ“, samo je jedna od poruka srceparajućeg kratkog filma „Dar“, koji govori o životu jedne male porodice.

)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama