Džesika je „dala“ glas Leni, negativnom liku u filmu „Beg s planete Zemlje“ i uživala radeći to, ali njena starija ćerka Onor nije bila oduševljena maminom ulogom.

„Moja ćerka je tada imala tri i po godine kad je prvi put videla film, a sada ima pet. Bila je veoma zbunjena zbog toga što sam glumila zlicu. Pitala me je: ’Je li ona zla?’, a onda i: ’Jesi li ti?’.  Objasnila sam joj: ’Onor, sve je u redu, to je samo film – to je igra kao maskiranje“, rekla je Džesika.

Ipak, njena starija ćerka, koja je očito navikla samo na pozitivne osobine svoje mame i dalje je bila zbunjena.

„Zatim me je pitala: ’Ali zašto mora da bude loša? Možeš li sledeći put da glumiš neku dobru?’. Nisam mogla da joj kažem koliko je zabavno glumiti zloću“, kaže Džesika.

Ova lepa glumica mama je petogodišnje Onor i dvogodišnje Hejven i poznata je kao jedna od najangažovanijih mama. Ona gotovo svaki trenutak dana provodi sa svojim devojčicama, a američki paparaci često je sreću tokom šetnje i igre sa ćerkicama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama