Koronavirus najnovije


Već 17 godina za redom PC Press organizuje izbor WEB TOP 50, u okviru koga urednici ovog magazina biraju 50 najboljih domaćih sajtova I pobednike u 10 unapred određenih kategorija.

Na svečanoj ceremoniji održanoj 31. januara 2014. godine u Skupštini grada Beograda, uručena su priznanja najuspešnijim u protekloj godini. Tim povodom urednici sajta Yumama.com Nataši Đorđević-Misić uručeno je priznanje za najbolji sajt u kategoriji "Porodica i zdravlje".

"Yumama je najpotpunija, najsveobuhvatnija i najfunkcionalnija baza informacija za sve mame ili one koje to žele da postanu. Od priprema za trudnoću i njenog održavanja, preko rođenja bebe, pa sve do najveće riznice saveta o tome kako da na najbolji način odgajate svoje dete…a to je samo jedan deo bogatog sadržaja koji nudi ovaj sajt," ovim rečima glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press Dejan Ristanović, obrazložio je zbog čega je baš ovaj sajt pobednik u pomenutoj kategoriji.

Ova važno priznanje, pored Yumame, dobilo je još devet sajtova i to: Prva.rs u kategoriji Vesti i informacije, Kudaukupovinu.rs u kategoriji Servisi,  Nonstopshop.rs u kategoriji E-market sajt, Fondacijadivac.org u kategoriji Društvo i humanost, Elementarium.cpn.rs u kategoriji Nauka i obrazovanje,  Domomladine.org u kategoriji Kultura, Mozzartsport.com u kategoriji Sport i (avan)turizam, Citymagazine.rs u kategoriji Zabava i lifestyle, i u kategoriji Blog sajt Vitkigurman.com.


Dodeljena su i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje. U kategoriji Android priznanje je dobila aplikacija PlanPlus, u kategoriji iOS aplikacija B92 a u kategoriji Windows Mobile aplikacija Mondo. Nagrada publike za najbolju Facebook stranu dobila kompanija Hemofarm.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova možete pronaći na sajtu PC Press-a.

Pokrovitelj ove akcije je Skupština grada Beograda, a prijatelji izbora su RNIDS i kompanija Microsoft.

Zahvaljujemo se svim našim čitateljkama i čitaocima koji su umnogome doprineli da Yumama bude najbolji roditeljski sajt u Srbiji. Hvala na ukazanom poverenju, uz obećanje da ćemo se i dalje, sa istom ljubavlju i energijom, truditi da na najbrži i najbolji mogući način rešimo vaše dileme i pomognemo vam da uživate u roditeljstvu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama