Aleksandra Gudelj, koja se porodila u utorak, sa tek rođenim sinčićem Damjanom juče je napustila porodilište i nasmejana se uputila svom porodičnom domu.

Nju su, ispred bolnice, sačekali suprug Veljko i stariji sin Miljan, a mediji prenose da je, dok je tata držao nosiljku sa Damjanom, Miljan trčkarao okolo i sav ozaren gledao batu.

"Familija nam se proširila i zbog toga smo jako srećni. Jedva smo dočekali da izađemo iz bolnice. Prvi put kada sam u ruke uzela Damjana… Taj osećaj vam ne mogu rečima opisati. To mora da se doživi. Mislim da sam pola sata plakala od sreće i nisam mogla da dođem sebi", rekla je kroz osmeh voditeljka novinarima Blica.

Najvažnije joj je, kako otkriva, da je beba živa i zdrava, ali i da već razmišlja o tome kako bi volela da ubrzo postane i majka jedne devojčice.

"Sve je prošlo u najboljem redu i jedva čekam da stignem kući. Tamo nas čeka naša familija i svi su u pripravnosti. Bake će nam u prvo vreme malo pomoći", završila je Aleksandra.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama