Američka glumica, supruga glumca Čeninga Tejtuma i majka sedmomesečne Everli, ne planira da u jelovnik svoje ćerke u skorije vreme uvede meso, ali će joj dopustiti da, kada bude malo starija, sama donese odluku hoće li nastaviti da bude vegetarijanac.

Džena je rekla  za sajt People.com:

"Ona jede voće i povrće. Ništa više. Želim samo da bude zdrava i da ima zdrave navike u ishrani. Ipak, pustićemo je da odluči sama."

Glumica je otkrila da ona i njen suprug imaju veoma različite stavove po pitanju hrane jer je Čening "pravi mesožder".

"Mi smo dva suprotna pola kada je reč o hrani. Nekad ga odvučem u svoje omiljene veganske restorane – on kulturno jede, a potom ode kući i pojede nešto što mu se više dopada. Ipak, suprotnosti se privlače", rekla je Džena i dodala da je još uvek privikava na majčinstvo i da je osuševljena što je porodična kuća Tejtuma postala pravi dom pun zabave.

"Pokušavam da, za samo sat vremena, uradim osam miliona zadataka. Everli ne spava duže od jednog sata, pa imam samo toliko vremena da obavim sve što je neophodno", završila je glumica.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama