Koronavirus najnovije


Vest da je glumica Dru Barimor trudna i da očekuje svoje drugo dete, sačekala nas je početkom novembra, a samo mesec dana kasnije, simpatična i radosna majka je sa svima podelila još jednu vest, da čeka devojčicu!


Ono što je ipak najviše zaintrigiralo javnost je šuškanje da je još nerođena devojčica već dobila veoma neobično i stajliš ime.


Tridesetosmogodišnja Dru i njen suprug Vil Kopelman, sin bivšeg izvršnog direktora "Šanela" Arija Kopelmana, već imaju kćerku Oliv koja je rođena u septembru 2012. godine.


Barimorin svekar, Arije Kopelman, je odlučio da njegova unuka po rođenju dobije ime po slavnom parfemu "Šanel 5" (Chanel No.5), shodno tome da će ona biti njegovo peto unuče.


Glumica je vest da očekuje devojčicu podelila s medijama, nakon što je njen kozmetički brend Flower, proglašen za najbolji nov, dolazeći brend.


"Ponosna sa što primam ovu nagradu, koja slavi lepotu svih žena, pa i moje kćerkice Oliv, ali i devojčice koju tek treba da rodim," izjavila je Dru za UsWeekly

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama