Miranda Ker i Orlando Blum u oktobru su objavili da se rastaju, nakon tri godine braka i dve godine nakon rođenja sina Flina, a poznata manekenka sada je prvi put progovorila o razvodu.


Za australijsko izdanje magazina Harpers bazar Miranda je otkrila u kakvom je odnosu sa mužem:


"Jako je teško svakome ko se razvodi, bilo to javno ili ne. Važno je sačuvati prijateljstvo, posebno zbog našeg sina. Zbog toga stoga smo otvoreni i iskreni jedno prema drugom. Poštujemo se i razumemo, a to je najvažnije. Još uvek jedno drugome činimo veliki deo života. Flin nam je najvažniji na svetu. Delimo obavezu oko njega i nastojimo da budemo ujedinjeni kad je on u pitanju", rekla je Miranda.


Inače, pre nekoliko dana australijski mediji su objavili da je Miranda Ker u u tajnoj vezi sa milijarderom Džejmsom Pekerom, dok se Blum navodno već duže vreme viđa sa glumicom Liv Tajler.


Orlando i Miranda su bili u vezi šest godina, a svoje nove izabranike za sada žele da zadrže što dalje od očiju javnosti.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama