Koronavirus najnovije

U intervjuu za magazin Extra’s, Sajmon Kauel je izjavio da je razmišljao o tome da sina nazove imenom svog oca Erika, koji bi, kako je sam izjavio, bio veoma ponosan da ima unuka.


Međutim, ovaj muzički mag koji je do skora tvrdio da se neće ostvariti u ulozi roditelja, priznao je da mu se veoma dopada ime koje nosi i da će se i njegov sin najverovatnije tako zvati.


Kauel je takođe izrazio nadu da će "mali Sajmon" jednog dana biti na čelu višemilionske muzičke imperije, što bi njemu omogućilo da se konačno penzioniše:


"Želim da naučim svog sina ovom poslu što je pre moguće. Stvarno mi se dopada ta ideja."


Sajmonova filozofija vaspitanja dece se neće zasnivati na savetima iz priručnika za roditelje već će se oslanjati na staromodne načine vaspitanja. Zato je dao savet svim roditeljima:


"Samo budite kul. Nemojte se previše brinuti. Okruženje u kome smo ja i moj brat odrastali bilo je mnogo opuštenije. Tada nisu postojale knjige o roditeljstvu."

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama