Koronavirus najnovijeAko želite da izbegnete alergije, druge brojne bolesti i gojaznost kod dece; ako želite da pomognete smanjenju zagađenja okoline; ako želite da se obogatite duhovno umesto da obogaćujete farmaceutsku i hemijsku industriju; ako želiti nešto da promenite ali ne znate kako... radionica "Porodica bez hemikalija" je pravo mesto za vas.


Ogla Barnak, psiholog po struci i majka dvoje dece koja nikad nisu bila bolesna, pričaće o tome šta je štetno u sredstvima koje svakodnevno primanjujemo i koje su prirodne alternative.


Radionica će se održati u joga studiju Shiva Shakti u ulici Braće Radovanovića 36, od 17 do 19 časova.

Zbog ograničenog broja mesta, svi koji su zainteresovani da učestvuju u radionici trebalo bi da se prijave na mejl: centarzamame@gmail.com

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!


Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.

Snaga rađanja je projekat koji promoviše transformišuću moć rađanja, osnaživanje i podršku ženama u porođaju i majčinstvu.


Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama