Koronavirus najnovije

Igraonica “Drimlend”, svečano je otvorena u ponedeljak 22. jula u prisustvu velikog broja Beograđana, dok će sa radom početi  1. avgusta.

“Drimlend” je smešten u nedavno otvorenom tržnom centru Stadion na Voždovcu, a zauzima prostor od čak 2.000 kvadratnih metara, od čega je 500 metara kvadratnih uređeno kao prostor za bebe i maišane do 3 godina. 

U prostoru igraonice, u skladu sa poslednjim svetskim trendovima u industriji zabave, nalaze se najveće instalacije za igru, rekviziti i prepreke izrađene od eko materijala, čak 3.000 metara lavirinta, više od 10.000 loptica, jedinstveni "babl gans", na desetine tobogana i devet visećih mostova.

Mališani koji su imali priliku da isprobaju sve ove atrakcije, bili su potpuno oduševljeni, a oni koji nisu bili na  svečanom otvaranju, moći će od četvrtka 1. avgusta da uživaju u igranju svakog dana od 10:00 do 22:00.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama