Koronavirus najnovije

Dejvid Bekam upoznao je Viktoriju 1997. godine kada je ona došla na utakmicu Mančester Junajteda. Dejvid je tada bio u velikom strahu da ne upropasti njihov prvi susret.

"Igrao sam tada za Mančester Junajted. Utakmica je bila u Londonu, a igrali smo protiv Čelzija. Viktorija je došla sa mojim menadžerom, a ja sam bio toliko stidljiv da sam se samo predstavio i otišao", otkrio je Dejvid koji je Viktoriju oženio 1999. godine.

"Bio sam veoma razočaran što nisam pričao sa njom bar još malo. Ali, onda je ona ponovo došla, već na sledeću utakmicu i to je bila moja šansa. Tada sam joj uzeo broj telefona", otkrio je Dejvid i dodao: "Viktorija je podjednako lepa i danas. A nisam baš siguran da je to slučaj sa mnom".

Dejvid smatra da mu je trenutak kada je saznao da je Viktorija prvi put trudna najlepši u njegovom životu. 

"Saznanje da ćeš postati otac je nešto najlepše što možeš ikada osetiti. Ništa nije bolje od deteta koje su dvoje stvorili zajedno", rekao je Dejvid za francuski kanal TF1.

Viktorija i Dejvid sada imaju četvoro dece, sinove Bruklina, Romea i Kruza i ćerku Harper.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama