Supruga američkog glumca Čeninga Tejtuma, Džena, porodila se 31. maja u Londonu, a srećni roditelji su danas (4. juna) svečano objavili i vest da će se njihova devojčica zvati Everli.

Par boravi u Londonu od marta meseca zbog snimanja filma "Jupiter rising" u kojem Čening igra sa Milom Kunis. Dok je Čening provodio vreme na snimanjima njegova supruga Džena Devan Tejtum se pripremala za porođaj odlazeći u šetnju i na časove joge.

"Mislila sam da će se moje telo jako brzo promeniti zbog trudnoće i da ću poludeti zbog toga. Međutim nije bilo tako, ono se menjalo veoma postepeno", otkrila je Džena u intervjuu za magazin "Glamour" i dodala:

"Definitivno postoji razlog zbog čega je žena trudna 9 meseci. Pred kraj trudnoće je stvarno spremna da ima bebu".

U istom intervjuu Džena je rekla da je njen suprug bio jako pažljiv prema njoj tokom trudnoće.

"Čening je bio divan. Nikada mi se nije suprotstavljao već mi je samo pružao podršku i govorio stvari poput: "Radi šta god poželiš. Šta želiš da jedeš? Ja ću da ti donesem" i slično" otkrila je Džena.

Džena i Čening upoznali su se 2005. godine na snimanju filma "Step up", a u braku su četiri godine. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama