Nova Forbsova lista koju je ovaj popularni magazin objavio 22. maja 2013. je potvrdila neospornu moć koju ima Bijonse. Prošle godine je popularna pevačica  bila na 32. Mestu ove liste.
Ovu vest Bijonse je primila u veoma “užarenom” periodu svoje karijere. Pevačica je trenutno na koncertnoj turneji, a pored toga ona sprema dokumentarac, slika se za naslovnu stranu britanskog izdanja magazina Vog, nastupa na poluvremenu Super bola  i priprema koncert u saradnji sa brendom Guči.


Od dama iz sveta zabave, ispred nje se našla samo popularna voditeljka Opra Vinfri koja je ove godine na 13. mestu.

Od ostalih selebriti imena na listi se nalaze i Anđelina Džoli na 37. mestu, Lejdi Gaga na 45. mestu, Šakira na 52. mestu.

U top 10 Forbsove liste najmoćnijih žena ponovo su ušle žene iz sveta politike i biznisa. Prvo mesto zadržala je nemačka kancelarka Angela Merkel, prva dama SAD-a Mišel Obama pozicionirala se na četvrtom mestu, dok je odmah iza nje Hilari Klinton.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama