Njujorški dnevni list "Njujork post" tvrdi da je od "više izvora" dobilo vest da je tridesetjednogodišnja Bijonse ponovo trudna, a da su glasine o njenoj trudnoći bile glavna tema prošlonedeljnog Met bala kojem je pevačica prisustvovala.

R'n'B kraljica je "pažljivo" sakrila stomačić u uskoj Živenši haljini. Međutim, na fotografijama sa koncerta u okviru svetske turneje "The Mrs. Carter Show" održanog sinoć u Dablinu, vidi se da je pevačicin stomak počeo da raste.

Na poziv lista Njork post, portparol poznate pevačice nije bio dostupan. Podsećamo da su Bijonse i Džej Zi, čije je pravo ime Šon Karter, ćutali o prvoj trudnoći sve do senzacionalne objave na dodeli MTV Video muzičkih nagrada u avgustu 2011. godine.


Bijonse je nedavno priznala kako želi da svojoj šesnaestomesečnoj ćerkici rodi brata ili sestru, jer je i sama uživala u bliskosti koju je imala sa sestrom Solanž Nouls dok su odrastale.

"Želela bih još dece. Mislim da je mojoj ćerki potrebno društvo. Ja uživam u ulozi starije sestre", rekla je pevačica i dodala da će drugo dete roditi kada bude bilo suđeno.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama