Koronavirus najnovijeVećina majki ima za svoju decu velike planove, kao na primer da postanu uspešni lekari, piloti, inženjeri... Ali, čini se da  Bijonse ubedljivo vodi u megalomanskim željama koje gaji za svoju jednogodišnju ćerkicu.


Naime, pevačica svakog dana podseća svoju naslednicu Blu da joj je samo nebo granica i da će kad poraste moći bez problema da stane na čelo Sjedinjenih Država, naravno ako to bude želela. Zašto da ne? kaže Bijonse. Blu
 je svakako još uvek mala da bi shvatila poruku koju joj majka šalje, ali pevačica insistira da ovakvi mali koraci i u globalu mogu mnogo toga promeniti na polju osnaživanja žena. To je bio i razlog da se Bijonse priključi kampanji za unapređenje ženskih prava koju je osnovao Guči, a kojoj su se do sada priključile i mnoge druge poznate zvezde, poput Selme Hajek, Hale Beri, Keti Peri.


Moderna feminiskinja, kako su Bijonse prozvali u medijima, sinoć je u Beogradu održala spektakularni koncert i tako započela svetsku turneju Mrs. Carter Show.

Prenosimo vam delić atmosfere:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama