Koronavirus najnovije

Korisnici ove društvene mreže imaju mogućnost da dodaju svojim profilima podatke da čekaju bebu i uvrste ih u članove porodice. Upravo ti podaci su pomogli reklamiranju proizvoda namenjenih trudnicama, bebama ili porodiljama. Činjenica je uznemirila mnoge jer se ranije tvrdilo da lični podaci i događaji neće biti korišćeni u komercijalne svrhe.


Predstavnica foruma za roditelje Netmums.com, Sioban Frigard kaže da su žene svoje podatke obično davale marketinškim firmama kako bi dobijale besplatne uzorke ili popuste na proizvode, ali to nije slučaj sa podacima objavljenim na Fejsbuku.


Društvena mreža omogućava kompanijama da izaberu ciljnu grupu kod koje žele da reklamiraju svoje proizvode. Tako žena koja objavi da je u drugom stanju može očekivati reklame trudničke garderobe, a kako se porođaj približava, i sadržaj reklama se prilagođava tome i menja.


Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama