Koronavirus najnovije

Mankenka Ivana Korab godinama važi za najzgodniju devojku sa naših prostora. Na izgledu joj zavide žene širom sveta, a muškarci ne ostaju ravnodušni na njenu pojavu.

Iako se porodila pre nešto više od mesec dana, već može da se pohvali savršenom figurom.

Tokom trudnoće morala je da se odrekne jedne od najvažnijih stvari u svom životu, treninga, pa je po preporuci lekara, smela je da praktikuje samo lagane aktivnosti, što njoj nije bilo lako. Ipak, čini se da devet meseci, koliko je bila manje fizički aktivna, na Ivanin izgled nisu ostavili traga.

Nedavno je otkrila kako se hrani i koje treninge praktikuje nakon porođaja.

Manekenka često sa svojim pratiocima na Instagramu deli savete vezane za trening i ishranu. Kako sama kaže, od malih nogu je fizički aktivna, pa je tako trenirala plivanje, atletiku, ali i tenis. Ranije je u jednom intervju otkrila i kako izgleda njena rutina vežbanja i ishrana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

"Kombinujem vežbe koje radim na časovima joge, sa aerobikom. Pravim i neke druge kombinacije koje nisu svakidašnje, jer sam dobro upoznala svoje telo.

Volim da trening učinim zabavnim zbog čega testiram neke nove tehnike i isprobavam različite pokrete. Treniram isključivo sa sopstvenom kilažom, nikada ne dižem tegove", kaže ona.

Na pitanje kako izgedaju njeni obroci u toku jednog dana, kaže:

Doručak mi je veoma slab, ako to tako mogu da nazovem. Pre treninga pojedem bananu i popijem kafu, a nakon njega salatu s avokadom, maslinovim uljem, piletinom, sirom i maslinkama. Priznajem da sam pravi fan sira, ponekad pomislim da bih mogla i uz supu da ga jedem.

"Kada je reč o večeri, jedino o čemu brinem jeste da ne bude kasno, a šta mi u tom momentu bude na meniju, zavisi od mnogo faktora. Takođe, ne bih mogla bez čokolade. Ne jedem je svaki dan, ali moram reći kako je prilično važan faktor u mom životu."

Mankeneka je naglasila da konzumira i smuti napitke od svežeg voća, i da često radi detoksikaciju organizma.

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama