Koronavirus najnovije

Glumica Merjem Uzerli, najpoznatija po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, početkom godine je rodila drugo dete. 

Na Instagramu je objavila fotografiju sa ćerkicom na grudima nastalu nakon porođaja i otkrila njeno neobično ime - Lili Koi. Ipak, njeno lice je vešto skrivala od pogleda javnosti. Tačnije, od čak 6.6 miliona pratilaca na Instagramu. Njena starija ćerka Lara je nedavno proslavila sedmi rođendan, pa je glumica u više navrata istakla kako je devojčica dugo priželjkivala brata ili sestru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Zanimljivo je kako se Uzerli trudi da svoj privatni život zadržati u tajnosti, pa je identitet partnera i oca njene mlađe ćerke još uvek nepoznat. Ipak, na iznenađenje mnogih obožavalaca, sada je sve počastila retkom fotografijom na kojoj je pozirala sa svojim mezimicama.

Laru je dobila u vezi sa turskim poduzetnikom Kanom Atesom, a nakon raskida je upoznala novog partnera i ne skriva da je napokon pronašla sreću u ljubavi.

Pročitajte i...

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama