Koronavirus najnovije

Princ Hari i Megan Markl ovog leta će ponovo dobiti dete. Na kraju intervjua kod Opre otkrili su da će dobiti devojčicu ali, pošto nisu saopštili kako bi beba mogla da se zove, nagađanja u kladionicama su počela.

Trenutno se najviše igra na kvotu zvanu Dajana. Naime, biograf pokojne princeze, ugledni britanski publicista Endru Morton, veruje da će ćerka vojvode i vojvotkinje od Saseksa nositi dva imena, jedno u čast Harijeve majke, drugo po Doriji Ragland, Meganinoj majci.

Pošto mala princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, već ima srednje ime Dajana (i Elizabet, po prabaki), Hari bi mogao da se odluči za Dajanino srednje ime – Frensis.

Ipak, verovatno će i Megan, smatra Morton, želeti da oda počast svojoj majci. Kombinacija bi, dakle, glasila Dajana Dorija ili Frensis Dorija. Ili nešto sasvim treće, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Hari voli da kontrira pravilima. Setite se samo da je sinu dao ime Arči, koje, mora se priznati, baš i nema neki kraljevski prizvuk.

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama