Koronavirus najnovije

Glumac Alek Boldvin (63) i njegova supruga Hilarija (38) dobili su tokom proteklih godina petoro dece: Karmen, Rafaela, Leonarda, Romea i Edua, dok holivudska faca ima i ćerku Ajrlend, koju je dobio tokom braka sa Kim Besindžer.

Najnoviji član njihove porodice bio je mali Edu, odnosno Eduardo Pao Lukas, koji je na svet došao u septembru 2020 — makar smo tako mislili! Kako sada javljaju američki mediji, par navodno ima još jedno dete.

Hilarija je na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala sa svojom decom, a u krilu joj je usnulo novorođenče. Poznata instruktorka joge opisala je ovu fotografiju brojem sedam, što ukazuje na to da je to sedmo dete u porodici, a svi su zbunjeni kako je to moguće.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Naime, Boldvinova supruga porodila se pre samo šest meseci, a u novembru je izjavila da misli da su zbog pandemije završili s donošenjem dece na svet.

"Pored kovida, to bi bilo ludo", izjavila je Hilarija.

Portparol Boldvinovih nije želeo da otkrije je li beba rođena zahvaljujući surogat majci ili je usvojena.

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama