Koronavirus najnovije

Glumica i mama Anastasija Anja Mandić oduvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu, a nakon smrti supruga Milorada Mandića Mande potpuno se posvetila sinu Andriji, kojeg ima iz braka sa legendarnim glumcem.

Glumica kaže da joj je Andrija pokretač i snaga, ali i da on ima jednu posebnu želju.

"Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i naučiće šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Svoj put sam ja birala i zahvalana sam mojim roditeljima na tome", rekla je za Blic Anja Mandić. 

Glumica je u više navrata isticala da joj je smrt supruga veoma teško pala i da je sam taj trenutak za nju bio koban. 

U intervjuu za Blic je dodala i da, od kada je počela pandemija koronavirusa, više brine za svoju porodicu i najmilije i da jedva čeka da sunce ponovo zasija za sve nas.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama