Koronavirus najnovije

Gotovo cela Hrvatska se digla na noge poslednjih dana tražeći načine za pomoć stradalima u zemljotresu. Svi su se aktivirali - od onih najmanjih do najvećih. Klinci tako od srca poklanjaju ono njima najdraže, svoje igračke. Na potresom pogođeno područje stižu njihovi paketi sa porukama podrške.

Jedan dečak iz Splita odlučio je da pomogne na malo drugačiji način.

I on je iskoristio svoje igračke - ali za prodaju. Postavio je štand kako bi prodao svoje igrače, a zaradu potom dao onima kojima je najpotrebnija.

"Ukupni prihod ćemo utrostručiti i donirati Crvenom krstu za pomoć Petrinji. Hvala", stajao je natpis na štandu dečaka, a kom se u akciji pridružila i prijateljica.

Duša

Posted by Nogometne vijesti on Четвртак, 31. децембар 2020.

"Kakav dečak. A kakav će biti čovek. Sjajno", "Imaju stariji od koga da uče", "Ovo dete može biti primer nama odraslima", "Bravo, mališa, svaka čast", "Kupiti, pa mu opet pokloniti. Bravo za mamu i tatu isto", samo su neki od komentara ispod objave.

Dečak je svojom humanošću pokazao koliko su dečja srca čista i puna bezgranične ljubavi prema drugima. Bravo, mališa!

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama