Koronavirus najnovije

Ma koliko dece imali, ova godina je zaista bila pravi rolerkoster za roditelje.

Rejčel Bilson, lepa glumica iz serije "Heart of Dixie", otkrila je kako su ona i njena šestogodišnja ćerka pregurale ovu vrtoglavu godinu.

Mama je istakla kako se trudila da uvek bude pozitivnog stava, kako ćerka ne bi osetila tu abnormalnost koja se dešava.

"Deca se vrlo lako prilagođavaju na promene, a mi kao roditelji zaboravljamo da je ovo više na nas same uticalo. Deca su okej", zapazila je Rejčel.

Lepa glumica istakla je i to da je neizmerno uživala u zajedničkom vremenu sa svojom devojčicom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rachelbilson

A pored svih tih lepih momenata sa detetom, majkama je potrebno i vreme za sebe. Ipak, to može biti malo otežavajuće, a Rejčel je otkrila kako to kod nje izgleda.

"Ako se istuširam nekoliko puta nedeljno, to je za mene uspeh. Ne žalim se, da se razumemo. Živim u pidžamamama i džemperima, a njih obožavam", rekla je otvoreno Rejčel.

Istakla je da se zaista trudi da pronađe i te momente za sebe radi sopstvenog zdravlja. Zato je poželela da inspiriše i ohrabri druge roditelje da rade isto. "Mislim da je to ključno, naročito u ovakvoj godini", naglasila je.

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama