Koronavirus najnovije

Mama Sara Džesika Parker se trudi da detalje iz svog privatnog života što manje iznosi javno, pogotovo informacije vezane za njenu decu i porodicu. Ipak, glumica je  sada objavila na svom Instagram profilu fotografije kojima je obeležila najradosniji trenutak, a to je rođendan svog sina. 

U seriji fotografija se vidi kako se njen sin Džejms Vikli menjao iz godine u godinu, kao i predivni trenuci koje su provodili zajedno.

Emotivna poruka ispod fotografije je posebno raznežila njenu publiku.

"Danas je 28. oktobar 2020. Moj voljeni sine Džejmse Vikli, na današnju dan puniš 18. godina. Divim se svim godinama koje su za nama, ali podjedanko se divim osobi koja postaješ. Moja ljubav prema tebi je iskrena i čista. Sve dok gradiš svoju budućnost, ja ću biti tvoj privilegovani svedok svih godina koje su pred tobom. Srećan rođendan, mnogo te voli mama", napisala je glumica i dodala da njen sin sada po prvi put ima i pravo glasa.

Mama Džesika, osim sina Džejmsa, sa suprugom Metjuom Brodrikom ima i dve jedanaestogodišnje bliznakinje - Tabitu Hodž i Merjon Loret.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama