Koronavirus najnovije

Najlepše vesti stigle su u dom lepe glumice Mena Suvari, poznate iz filma 'Američka lepota' , koja očekuje svoje prvo dete i to u 41. godini.

"I dalje pokušavam da dođem sebi i vrlo sam ispunjena što nam je ovako divna stvar došla", rekla je lepa trudnica. "To je sve što sam ikada želela, još i pre nego što sam upoznala svog supruga. Oduvek sam želela jednog malenog dečaka. Osećaj je toliko lep i poseban", ispričala je Mena Suvari. 

Glumica je priznala i to da je ovo bio jedan težak put za njih. "Svakodnevno sam pratila ovukaciju. Očekuješ da će se dogoditi, ali se ništa ne dešava. Došla sam do trenutka kada sam osećala da ne mogu dalje", otkrila je svoju tešku priču.

Zbog svojih godina, nije imala mogućnost da čeka. U momentu kada je naišla na još jedan negativan test, rešila je da uspori i prestane sebi da stvara pritisak.

"Jednostavno sam shvatila da ne mogu više. Previše sam umorna od stresa. Počela sam da razmišljam - ako je suđeno, suđeno je."

Krajem jula, stiglo je i iznenađenje. "Počela sam da osećam simptome, pa sam rešila da ipak uradim još jedan tekst. Bilo je to ogromno iznenađenje, dogodilo se čudo", ispričala je nasmejana mama.

Iako je bilo priča o tretmanima plodnosti, ona je priznala da je do trudnoće došlo na pravi staromodni način. "Da, neverovatno je što sve to postoji, ali sam tako želela da ohrabrim žene da misle o tome kako se osećaju u svom telu. Ako poznajete svoje telo i osećate se zdravo, onda je samo pitanje vremena. To se meni dogodilo."

A o budućem roditeljstvu je takođe vrlo rado govorila. 

"Osećam da će moj suprug biti onaj kul tata, dok sebe vidim kao onu mamu koja je oko svega nervozna", otkrila je kroz smeh. 

Pročitajte i...

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama