Koronavirus najnovije

Divna glumica Nina Janković je nedavno saznala da je u drugom stanju i da će njena porodica dobiti novog člana. Srećne vesti saopštila je suprugu Mateji Dičiću, sinu Vukašinu i najbližim članovima porodice.

View this post on Instagram

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????? (@janxnina) on Sep 23, 2020 at 1:33am PDT

"Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi previše da govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zašiti i zbog pandemije virusa korona", kaže izvor upućen u celu priču i dodaje:

"Pol bebe još uvek nije otkrila, ali to ni njoj, ni suprugu nije bitno. Njihova želja je bila da sinu podare društvo za ceo život, zbog čega su neizmerno srećni. Nina će prikočiti kada je karijera u pitanju. Snimila je sve scene što se tiče serije Mama i tata se igraju rata, koja je za vikend počela da se emituje, a za ostale dogovorene projekte će se uskladiti u zavisnosti od toga kako se bude osećala i kako se bude radilo na setu zbog korone."

Ova šarmantna glumica i njen suprug Mateja Dičić su u aprilu 2018. dobili svoje prvo dete sina Vukašina.

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama