Koronavirus najnovije

Svaka mama mašta o porođaju i dolasku bebe kao najlepšem trenutku, međutim beba nekada promeni planove roditeljima. Naime, beba poznatog fudbalera Brajana Rodžersa i njegove supruge Milene na svet je došla u potpuno neplaniranim okolnostima i iznenadila je sve.

Brajan i mama Milena nisu očekivali da će se njihova devojčica roditi baš ispred zgrade u kojoj žive. 

Porođaj je krenuo u trenutku kada su bili u holu zgrade, te nije bilo vremena za odlazak u porodilište. Brajan je svojoj supruzi pomagao, a mama je hrabro izdržala sve.

Nekoliko trenutaka kasnije na svet je došla malena devojčica. Iako rođena u potpuno čudnim okolnostima, devojčica je rođena zdrava, a mama je takođe bila dobro.

Par je izlazio iz zgrade, a po izlasku iz lifta mama Milena je shvatila da ne može da nastavi dalje. Usledile kontrakcije, a zatim joj je Brajan pomogao da dođe do pločnika ispred ulaza gde je nastupio porođaj.

Porođaj je trajao svega pet minuta. Njihovi prijatelji koji su se našli u blizini odmah su pritrčali u pomoć. Mama i beba su prebačene u bolnicu i što je najvažnije zdrave su i osećaju se dobro.

Pročitajte i:

Zapratite nas na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama