Koronavirus najnovije

Ima li ičeg lepšeg od osmeha srećnog i zdravog deteta? Svi znate ko je Sofija Markuljević, devojčica koja je svojom bolešću ujedinila humane ljude širom regiona.

Zbog spinalne mišićne atrofije devojčica je, nakon humanosti divnih ljudi, primila prekopotreban lek, a sada se nalazi u bolnici u Los Anđelesu. 

Njeni roditelji podelili su predivan snimak iz bolničkog krevetića, na kom devojčica, dok jede, maše roditeljima koji snimaju. 

"Ćao drugari, javljamo vam se iz Los Anđelesa, 10 dana nakon prijema Zolgensme! Proteklih nekoliko dana Sofija je provela u bolnici, određeni parametri su bili malo povišeni, ali hvala Bogu, polako se vraćaju u normalu. Plan je da naredna tri meseca Sofija dobija velike količine steroida, stoga je potrebno permanentno praćenje situacije i konstantna provera parametara.

Takođe, uskoro počinjemo sa neophodnom fizikalnom terapijom. Sa verom u Boga idemo dalje! Hvala vam svima što ste i dalje uz nas", napisao je Stefan Markuljević, Sofijin tata.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama