Koronavirus najnovije

Orlando Blum i Keti Peri deli svega nekoliko dana do upoznavanja prvog zajedničkog deteta. U jednom intervjuu, poznati glumac je otkrio nekoliko interesantnih stvari o periodu koji ih očekuje, pa uz to ispričao i kako njegov sedmogodišnji sin Flin reaguje na dolazak sestre. "Flin je toliko uzbuđen što će dobiti mlađu sestru. Već ima dva brata koje mu je rodila mama Miranda Ker. Iako su okolnosti pomalo neobične, ovo je predivan period za sve nas", ispričao je glumac. Flin je nekada sa mamom, a nekada sa tatom.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 6. Авг 2020. у 7:55 PDT

Orlando se osvrnuo i na planove i pripreme za porođaj i bebin dolazak. Iako su odabrali bolnicu, razmišljaju o porođaju kod kuće. "Izabrali smo bolnicu, ali smo otvoreni i za druge opcije. Sestra Keti Peri se porodila kod kuće, pa se ne plašimo toga. Videćemo kako će se stvari odvijati", rekao je.

Bez obzira na to što je porođaj sve bliži, buduća mama ne staje - priprema novi album pod nazivom Smile (Osmeh).

Devojčica koju par očekuje je prvo dete pevačici, dok je Orlando tata već pomenutom dečaku Flinu, kog je dobio sa Mirandom Ker.

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama