Svi se polako navikavamo na period izolacije u svom domu, ali nam ponestaje ideja kako da decu animiramo i uživaju u zajedničkim momentima. 

I pored mnogih ideja za igre, zabavu, smeh, zajedničke trenutke, neke jednostavne aktivnosti, poput slikanja, mogu biti najinteresantnije klincima.

Takva je situacija u domu Ane Ivanović.

Mama dva dečaka uživa u porodičnim aktivnostima sa suprugom i klincima, a jednu preslatku fotografiju podelila je i na Tviteru. 

Tata, mama i mališa umrljanih ruku raznim bojama prave malo umetničko delo, koje je oduševilo ljude širom sveta.

"Ponosna na moj malog Pikasa. Traje isto koliko i čišćenje posle svega. Dodatna aktivnost za sve - ostanite kod kuće", napisala je teniserka uz fotografiju slikanja sa sinom Lukom. 

A zabava bez mališana takođe nije izostala, što je dokazao njen suprug Bastijan Švajnštajger podelivši fotografiju sa Anom. 

"Jedna od pozitivnih stvari ostanka kod kuće je kuvanje sa Anom Ivanović. Pogodite ko je blji kuvar", napisao je fudbaler, pokazavši koliko uživa u aktivnostima sa svojom suprugom.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama