Mila Jovović (44) i njen suprug Pol Anderson (54) postali su roditelji po treći put, javlja list Us Weekly.

Dan pred porođaj glumica je na Instagramu podelila selfi i otkrila da joj je termin za porođaj sutradan i da je veoma nervozna jer zna šta može da očekuje.

"U svakom slučaju, nadam se da će moja sledeća objava biti fotografija naše nove devojčice. Poželite mi sreću", napisala je Mila, koja se od tad nije oglašavala.

Par već ima dve devojčice - Ever (11) i Dašijel (4), a pre dve godine doživeli su tragediju, kada je Milina treća trudnoća prekinuta hitnom kiretažom. Zbog ovog lošeg iskustva, Mila je ovog puta bila veoma uplašena, a o svojim strahovima je otvoreno govorila.

"Zbog mojih godina i zato što sam izgubila bebu u prošloj trudnoći, nisam želela da se prebrzo vežem za ovu bebu. Naravno, to nije bilo zabavno, a proteklih nekoliko meseci moja porodica i ja živimo kao na iglama iščekujući rezultate analiza i većinu vremena provodimo u lekarskim ordinacijama", podelila je svojevremeno glumica. "Hvala bogu što smo sada načisto, a saznali smo da smo blagosloveni još jednom devojčicom!"

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama