Koronavirus najnovije

"Na današnji dan, pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao Mama, i ovog puta sam imala mog malenog dečaka da me drži za ruku, da mi spava na grudima, peva i plače sa mnom dok učimo život iznova", bile su reči mame Jelene Đoković povodom rođendana malenog Stefana. 

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Oct 21, 2019 at 2:12am PDT

Emotivna poruka mame ispratila je divan spoj fotografija sa već velikim mališom koji je danas napunio 5 godina. 

"Koliko si samo promena uneo u naše živote mali VELIKI Učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari. Zahvaljujuci tebi smo postali prava mala porodica", nastavila je nasmejana mama.

Uz preslatku čestitku svom dečaku, istakla je i divne osobine koje krase ovo maleno biće: "Toliko se brzo menjas, napredujes, i ne vezujes ni za kakve promene vec samo hrabro koracas napred... koliko mudrosti u jednom malom telu, a velikoj duši. Divno moje maleno, hvala ti beskrajno na svakom danu rasta s tobom i uz tebe. Za osmeh, tantrume, ljutnje, zagrljaje, poljupce, 'a što', 'neću', 'ne dam'... hvala beskrajno. Volim te i hvala ti na strpljenju. Rastemo zajedno evo vec pola decenije!"

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama