"Osam meseci ljubavi, nežnosti, ženstvenosti, sreće, panike, straha, suza, smeha, neizvesnosti, uzbudjenja... Osam meseci sa njom", napisala je Nina ove divne reči uz svoju trudničku fotografiju. 

View this post on Instagram

Osam meseci ljubavi, nežnosti, ženstvenosti, sreće, panike, straha, suza, smeha, neizvesnosti, uzbudjenja... Osam meseci sa njom. ♥️ Otto mesi di amore, tenerezza, femminilità, felicità, panico, paura, lacrime, sorrisi, solitudine, eccitazione... Otto mesi con lei. ♥️ Eight months of love, tenderness, femininity, happiness, panic, fear, tears, smiles, uncertainty, excitement... Eight months with her. ♥️ #8monthspregnant

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Sep 19, 2019 at 11:01am PDT

Voditeljka očekuje devojčicu koja će se zvati Nora sa američkim glumcem Džejom Elisom.

"Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica, ona je za mene bila Nora i nijedno ime više nije dolazilo u obzir. Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi", kaže Nina za "Hello".

Termin za porođaj je početkom novembra, a manekenka i voditeljka kaže da treme za sada nema.

"Prva ti meseca imala sam mučnine 24 časa dnevno. Na svu sreću, to je prošlo. Sada se odlično osećam i nadam se da će tako ostati do odlaska u porodilište."

"Italija je moj drugi dom, zemlja koja zauzima posebno mesto u mom srcu, a i na neki način predstavlja neutralnu teritoriju između njegove Amerike i moje Srbije. Još u januaru, kada smo se verili, odlučili smo da venčanje bude na leto, kako bismo imali vremena da sve lepo organizujemo", rekla je Nina o planiranom venčanju.

View this post on Instagram

Secret project with my @abramovicm

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Aug 21, 2019 at 12:24pm PDT

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama