Koronavirus najnovije

Nasmejana i presrećna, Kejt Midlton je u nedelju prisustvovala Uskršnjoj misi sa svojom porodicom, uključujući i Kraljicu Elizabetu II, koja je proslavila 93. rođendan.

Vojvotkinja od Kembridža je stigla u kapelu obučena u bebi plavi kaput Aleksandra Mekvina, sa odgovarajućim šeširom na glavi. Kejt je ovaj kaput već nosila za Uskrs 2014. godine, kako prenosi Vog. Ovaj divni kaput iskombinovala je sa neutralnim salonkama, te je njena jednostavna kombinacija potpuno odisala stilom. Blago uvijena kosa i jednostavan nakit doprineli su svečanom izgledu celokupnog stjlinga.

Kraljica Elizabeta II se pojavila isto u plavom izdanju, sa plavim šeširićem na glavi, dok je u rukama nosila buket poljskog cveća.

Princ Hari je nosio tamno plavo odelo i kravatu koja se slagala sa kraljičinom odevnom kombinacijom. Megan nije prisustvovala ceremoniji.

Vrlo često, Kejt Midlton nas oduševi svojim jednostavnim i otmenim kombinacijama, te nas nije razočarala ni ovoga puta. 

Zavirite u našu galeriju i pogledajte fotografije vojvotkinje od Kembridža u ovoj modernoj kombinaciji.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama