Princ Vilijam se našalio sa prijateljem o borbama prilikom sređivanja ćerkine frizure.

Vilijam je ćaskao sa ljudima kada je sa suprugom Kejt Midlton bio u poseti parku u Blekpulu, koji je od mesta gde su se skupljali zavisnici transformisan u parkić za decu.

Stanovnik koji je pripadnik grupe "Tate za život" nasmejao se nakon što je Vilijam pričao o svojim izazovima sa kosicom čerke, dodajući da je napokon naučio nešto putem tutorijala na jutjubu.

"Ne pokušavajte da napravite konjski rep", rekao je Vilijam, "Noćna mora!"


Foto: Profimedia

Kejt ga je potom pitala "Jesi li pokušao da napraviš pletenicu? To je preplitanje kose.. vrlo teško."

Vilijam je izjavio: "Umem ja da napravim konjski rep, ali to je u suštini to, nemam dovoljno kose da bih vežbao nešto još."

Već prošle nedelje Kejt je pokazala svoje veštine kada su bili u poseti "Sinemagiji" u Severnoj Irskoj. To je organizacija koja koristi film, televiziju i digitalne tehnologije kako bi pomogla velikom broju mladih ljudi.

Tokom tog kišnog dana u Blekpulu, Vilijam i Kejt su stigli u Revo park, koji je transformisan uz pomoć nadzornicima lokalnih parkova. Njega sad koriste lokalni vrtići i grupe očeva za promovisanje učenja u prirodi i bolje roditeljstvo.

Dejv Banister, član grupe očeva, pokazivao je vojvodama mesto gde očevi uče nove veštine. Očevi tu dolaze sami ili sa decom, te mogu ćaskati, graditi taj prostor. To pomaže i njihovom mentalnom zdravlju jer rade nešto što ih unapređuje.


Foto: Profimedia

Vilijam se divio kućicama za ptice koje su očevi pravili, zbog čega se Kejt našalila sa njim.

"Crvendać će zaista lepo živeti tu", rekao je princ.

Kejt se smejala i upitala supruga da li planira da im pokaže svoje "uradi sam" veštine.

Nakon razgovora sa očevima, otišli su među najmlađe, koji su pravili kolačiće oko logorske vatre.

Vilijam se interesovao o tome čime se oni bave, te su mališani napravili drvene oglice za Vilijama i Kejt.

Drugim mališanima, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pomagali su u sađenju cveća. 


Foto: Profimedia

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama