Koronavirus najnovije

Teško je biti doterana u devetom mesecu trudnoće. Pogotovo zimi kada iz užeg izbora 'otpadnu' lagane lepršave haljine. Zato je trudnicama često potrebno malo više inspiracije kada moraju da idu na neki svečani događaj. I evo jedne...

Iako je uspela da sačuva savršeni liniju tokom trudnoće, njena poslednja odevna kombinacija, savršena je za sve trudnice. 

Ona je za jednu posebnu priliku kojoj je prisustvovala, izabrala haljinu u boho stilu, malo širu, sa balon rukavima, sečenu iznad stomaka, dužine nešto iznad kolena. Zlatna boja čitavom izgledu dala je dah glamura, i savršeno se uklapa uz crne helanke ili debele čarape, kakve je izabrala Jelisaveta.

Ona je svoju kombinaciju upotpunila dubokim čizmama, sa nižom, stabilnom, četvrtastom petom, a vi možete izabrati i ravnu obuću, ukoliko vam je udobrnije.

Divno, zar ne?

Jelisaveta Orašanin 2017. godine udala se za košarkaša Miloša Teodosića, a njih dvoje svakog dana srećno iščekuju prinovu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama