Odmor je najlepši kada ga provodiš sa svojim najmilijima. Tada svaki momenat postaje važan i značajan, a najveća preokupacija je da usrećiš decu. Tome može posvedočiti svaki roditelj.

Pevač Sergej Ćetković otputovao je sa svojom porodicom na jednu egzotičnu destinaciju i trenutno uživa u društvu ćerkica. Malene Lola i Mila su, takođe, presećne jer se njihov tata igra sa njima i zabavlja ih, što dokazuju i fotografije koje Sergej deli na svom instagram nalogu.

Međutim, jednim video snimkom pevač je posebno nasmejao fanove.

Poznati tata je rešio da se transformiše u Tarzana, doduše, ne baš uspešno. Komični video pratile su i reči: "Mila, sine, ovo ne pokušavaj kod kuće".

Sergej definitivno živi za ove preslatke osmehe, i svaki slobodan trenutak koristi da učini nešto za njih. Kako bi usrećio svoje devojčice, pevač i njegova supruga Kristina napravili su i Jutjub kanal "Lola&Mila" gde objavljuju preslatke autorske crtane filmove, pesmice i zanimljive kreativne video priloge. Svaka čast, tata!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama