Koronavirus najnovije

Komičan, sinhronizovan animirani film "Ko se boji vuka još 2" stiže pred domaću publiku u četvrtak, 31. januara i dvodi nam na veliko platno već dobro poznate likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memu i druge.

Uzbudljiva priča o ovcama i vukovima koji žive u slozi i miru povešće nas u njihovo magično selo u kojem je prijateljstvo jedini preduslov za život. Ipak da li će tako ostati do kraja priče? Njihov timski duh koji jedini može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, preneće nam Petar Strugar, Marko Kon, Inspektor Blaža, Srđan Dinčić i drugi koje su učestvovali u sinhronizaciji filma.

Foto: Promo

Yumama vas vodi u bioskop!

Prve tri čitateljke koje na mejl: redakcija@yumama.com ili u inbox Yumamine FB stranice pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove dobroćudni vuk iz animirane avanture "Ko se boji vuka još 2"?, dobijaju po dve karte za pomenuti film za petak, 1. februara u 14h u Kombank dvorani. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama