Poznata i prelepa glumica, mama troje dece, Džesika Alba, otkrila je šta za nju predstavlja prava jutarnja, bjuti rutina. Nije ništa teško i dostupna je svakoj ženi, samo ako poseduje volju.

Džesika jedna je od onih žena koje ustaju u pet ujutro kako bi se posvetile same sebi i navikama koje voli. Pre svih obaveza, ova lepotica obavezno pripremi svima omiljeni napitak – kafu. Pored toga, obavezan faktor razbuđivanja je svakako i zeleni smuti sa kokosovim uljem, koji hrani organizam i odražava energiju do kasnih večernjih sati.

Za njen savršen izgled zadužena je joga kao i redovno vežbanje koje svakodnevno pokreće endorfine. Nakon fizičke aktivnosti, lepa glumica praktikuje hidroterapiju lica i tela. Nanošenje krema i balzama za lice, neizostavan je detalj njene beauty rutine.

"Rano ustajem i to vreme posvećujem sebi pre bilo kakvih durgih obaveza, to je moj ključ lepote i unutrašnje sreće", poručila je Džesika svim ženama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama