Na "modnom Oskaru" - The Fashion Awards - u Londonu, nedavno su proglašeni najbolji dizajneri i modeli godine, a modni insajderi odabrali su glavnu haljinu 2018. godine.

Ova godina je bila bogata odećom neverovatne lepote i složenih dizajna, ali ipak su mišljenja stručnjaka industrije bila jednoglasna. Haljina, koja će ući u istoriju kao najbolja za 2018. godinu, je luksuzna bordo-zlatna haljina brenda Atelier Versace, u kojoj se Blejk Lajvli pojavila na Met Gali 2018. godine.

Majstori modne kuće proveli su više od 600 sati na izradi haljine: reč je o modelu sa dugim šlepom koji je ukrašen ručno izrađenim vezom i dragim kamenjem.

"Od svih haljina koje sam ikada nosila na svečanim ceremonijama, ova je postala moja omiljena", rekla je glumica i mama dvoje mališana.

Time što je baš haljina koju je ona ponela osvojila modne kritičare, Blejk je dokazala da posebnu notu garderobi daje "težina", samopouzdanje, snaga i iskustvo koje u sebi nosi mama.

U galeriji pogledajte ovu čarobnu haljinu:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama